Analýza zisku užitím matematického modelování pro návrh strategie podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem bakalářské práce „ Analýza zisku pomocí matematického modelování pro návrh strategie podniku “ je zhodnocení současné situace podniku a návrh na její zlepšení pro návrh strategie podniku. V první části mé práce definuji strategické cíle podniku, použité metody měření a použité metody vedoucí k návrhu strategie podniku. Druhá část obsahuje analýzu zisku firmy z hlediska nákladů, tržeb a bodu zvratu. V části poslední se zaměřím na zhodnocení zjištěných výsledků a návrhů pro další činnost podniku.
The aim of the bachelor thesis „Analysis of the profit by using simulations for proposal of business strategy“ is to analyze current state of a company and submit a proposal for improvement of business strategy. In the first part of the bachelor thesis defines strategic objectives of company, used measuring methods and methods leading to proposal of business strategy. The second part includes analysis of the company profit through costs, sales and break event point. In the last part I focused on the review of outcomes and new business proposals.
Description
Citation
HODAČ, D. Analýza zisku užitím matematického modelování pro návrh strategie podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Novotný, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-22
Defence
otázky vedoucí: odpovězeno Doc. Zich: Z jakého důvodu končíte práci rokem 2013? V čem vidíte přínos Vaší práce na strategii korporace? - odpovězeno Doc. Zinecker: Provedl jste průzkum trhu dodavatelů energie, aby bylo možné říct, který dodavatel je nejvhodnější? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO