Vizualizace a interpretace dat v sociální síti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá získáním a interpretací dat ze sociální sítě Facebook. V bakalářské práci je využito vývojové prostředí Qt verze 5.4.1 v kombinaci s javascriptem. Vytvořená aplikace je určena pro operační systém Windows. Ve vytvořené aplikaci je využit javascript v kombinaci s QML. Javascript obstarává vizualizaci kontaktů a relací mezi nimi, zatímco QML se stará o strukturu samotného programu.
Bachelors thesis examines the acquisition and interpretation of data from social network Facebook. In this thesis is used Qt development environment used Qt version 5.4.1 in combination with javascript. This software application is designed for operating system Windows. In the created application is used javascript in combination with QML. Javascript caters to visualize contacts and relations between them, while QML cares about the structure of the program itself.
Description
Citation
JIRÁK, J. Vizualizace a interpretace dat v sociální síti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Eva Gescheidtová, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Schimmel, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vítězslav Křivánek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Číka, Ph.D. (člen) Ing. Hicham Atassi, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
Objasněte pojmy Javascript, Ajax a JQuery. Jak tyto pojmy spolu souvisí a kde byly ve vaší práci tyto technologie případně použity?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO