Implementace kryptografických primitiv

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato semestrální práce je zaměřena na kryptografické metody. Část se věnuje blokovým šifrám, kde popisuje algoritmy Blowfish a 3DES. Dále se zabývá hashovacími funkcemi, z nich podrobně rozebírá algoritmy SHA-3 a Tiger.
This semestral thesis is focused on cryptographic methods. Part of it deals with block ciphers, where are described algorithms of Blowfish and 3DES. It also deals with hash functions of which are analysed algorithms of SHA-3 and Tiger in detail.
Description
Citation
JÉGROVÁ, E. Implementace kryptografických primitiv [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Karel Burda, CSc. (předseda) doc. Ing. Kamil Říha, Ph.D. (místopředseda) Ing. Stanislav Uchytil, Ph. D. (člen) Ing. Radek Zezula, Ph.D. (člen) Ing. Ivo Strašil (člen)
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
specifikujte prosím váš skutečný přínos a rozlište převzatou práci a vaši práci? je vámi použitá knihovna optimalizována? pokud ano, je tedy optimalizována na rychlost? jak jste porovnávala jednotlivé implementace, vaše mi přisli 10× pomalější - víte říct kde by se to dalo zlepšit?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO