Marketingový mix společnosti Cukrárna Romance

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá rozborem marketingového mixu společnosti Cukrárna Romance. Teoretická část se věnuje teoretickým poznatkům marketingového mixu a jeho jednotlivým koncepcím. Praktická část obsahuje zhodnocení marketingového mixu společnosti Cukrárna Romance a v závěru jsou navržena opatření pro jeho zlepšení. Opatření by měla vést k zvýšení informovanosti o společnosti, její návštěvnosti, zisku a postavení na trhu.
This Bachelor’s thesis is focused on the marketing mix of company Cukrárna Romance. The theoretical part deals with the theoretical knowledge of the marketing mix and its individual concepts. The practical part contains an evaluation of the marketing mix of the company Cukrárna Romance and in conclusion are proposed measures for its improvement. Measures should lead to increased awareness of the company, profit and market position.
Description
Citation
VAŠEK, D. Marketingový mix společnosti Cukrárna Romance [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (místopředseda) Ing. Josef Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-23
Defence
Jeden dotaz oponenta zodpovězen v průběhu prezentace. Dr. Novotný: Cena kávy - jak se vyvíjela. Doc. Fedorová: Konkurence - proč je úspěšná. V čem bude spočítat následná kontrola? Vedení účetnictví v podniku. Dr. Hornungová: Vzhled cukrárny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO