Výběr investičního úvěru pro osobu samostatně výdělečně činnou v soudobých podmínkách České republiky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této bakalářské práce je poskytnout celkový přehled v oblasti investičních úvěrů. Zaměřuje se na problematiku spojenou s poskytováním investičních úvěrů osobě samostatně výdělečně činné, obchodními bankami a družstevními záložnami. Na základě zjištěných informací o poskytování těchto finančních služeb v soudobých podmínkách České republiky bylo zjištěno, která z níže uvedených institucí poskytuje nejvýhodnější investiční úvěr pro osobu samostatně výdělečně činnou.
The aim of this thesis work is to provide an overview of investment loans. The thesis focuses on issues related to the provision of investment loans to self-employed person by commercial banks and co-operative thrift. On the basis of the information on the provision of financial services in the contemporary conditions of the Czech Republic, it was found that of the following institutions provides the best investment loan for self-employed person.
Description
Citation
ŠMIŘÁKOVÁ, A. Výběr investičního úvěru pro osobu samostatně výdělečně činnou v soudobých podmínkách České republiky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (místopředseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-22
Defence
Otázky oponenta - Odpovězeno Ing. Petr Novák, Ph.D. - Jaký typ podnikatelské činnosti je základ pro žádost pro úvěr. - Odpovězeno částečně doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. - Rizika využití družstevních záložen. - Odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO