Zajištění a vymáhání pohledávek ve společnosti LOGSYS, spol. s r. o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá zajištěním a vymáháním pohledávek. Teoretická část obsahuje vysvětlení právních, ale i ekonomických, účetních a daňových pojmů spojených s problematikou pohledávek. Analytická část charakterizuje podnikatelský subjekt Logsys, spol. s r.o. a zaměřuje se především na dosavadní zajištění a vymáhání pohledávek. V návrzích řešení jsou obsažena konkrétní doporučení jak pohledávky co nejefektivněji zajistit, případně vymáhat.
The Bachelor's thesis deals with securing and collecting debts. The theoretical part of thesis includes the explanation of not only legal, but economic, accounting and taxation concepts related to issues of debts. The analytical part of thesis describes the entrepreneurial subject called Logsys, s r.o. and focuses primarily on their existing securing and collecting debts. The particular recommendations of the most effective way how to secure or collect debts are included in suggestions of solution.
Description
Citation
TŮMOVÁ, S. Zajištění a vymáhání pohledávek ve společnosti LOGSYS, spol. s r. o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Boris Popesko, Ph.D. (předseda) Ing. Ladislav Žalio (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) Ing. Lenka Zemánková, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-25
Defence
otázky oponenta práce - odpovězeno Ing. Zemánková: Jak byste řešila problémy se stávajícími pohledávkami? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO