Návrh strategie řízení nákupu v nadnárodních společnostech

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V této diplomové práci je popsán a analyzován proces strategie řízení nákupu v nadnárodních společnostech. S pomocí teoretických poznatků z literatury a dle analýzy současného stavu strategie řízení nákupu v nadnárodní firmě byla v práci zpracována metodika a strategie řízení nákupu v nadnárodních společnostech.
The process of strategy purchasing management in multinational companies is described and analysed in this master´s thesis. Both methodology and strategy of purchasing management in the multainational companies have been compiled in this work by means of theoretical knowledge from literature and according to the analysis of the current state of purchasing management in a company.
Description
Citation
MACHÁČEK, J. Návrh strategie řízení nákupu v nadnárodních společnostech [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Libor Trnavský (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-12
Defence
Otázky od vedoucího práce: Jaké jsou podmínky realizace vašich opatření? Odpovězeno Otázky od oponenta práce: Nebyla položena Ostatní otázky: Ing. Trnavský: Jak vyhodnocujete spolehlivost dodavatelů? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO