Elektronkový sluchátkový zesilovač

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací elektronkového sluchátkového zesilovače pracujícího ve třídě A. V práci je přiblížen princip funkce elektronky, její používané druhy, základní způsoby zapojení v obvodu, návrh stabilizovaných napájecích zdrojů a také realizace funkčního zařízení včetně měření jeho parametrů.
This Bachelor’s thesis deals with design and realization of vacuum tube headphone amplifier working in class A. There is a closer look into operating principals of vacuum tube, most common types, basic ways to use it in electronic circuit, designing stabilized power supplies and also realization of functional prototype and measuring it’s parameters.
Description
Citation
MUSIL, T. Elektronkový sluchátkový zesilovač [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Vladislav Musil, CSc. (předseda) Ing. Boleslav Psota, Ph.D. (místopředseda) Ing. Marek Bohrn, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ladislav Hulenyi, CSc. (člen) Ing. Ondřej Hégr, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
Student seznámil státní záverečnou komisi s cílem a řešením své bakalářské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Otázky v diskuzi: Jaká je dostupnost elektronek?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO