Zvyšování obchodní výkonnosti internetového obchodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá zvyšováním obchodní výkonnosti internetového obchodu na adrese www.vytvarny-shop.cz. Zvyšování obchodní výkonnosti je dosaženo prostřednictvím SEO a implementováním doplňkových modulů pro internetový obchod. Výchozím bodem pro tuto bakalářskou práci jsou teoretická východiska, která popisují danou problematiku. Analytická část práce čerpá z části teoretické a prověřuje, zda je internetový obchod ve stavu, který je v souladu s uvedenými standardy a metodikami. Praktická část práce navrhuje a provádí změny, které byly na základě analytické části vyhodnoceny jako žádoucí v rámci stanoveného rozpočtu. Bakalářská práce vyúsťuje v ekonomické zhodnocení provedených změn a poskytuje tak ucelený pohled na úspěšnost práce a provedených modifikací z finančního hlediska.
The bachelor thesis describes increasing business performance of online store on URL www.vytvarny-shop.cz. Increasing business performance of online store is achieved by SEO and by implementation of additional modules for online store. The starting point for this thesis is theoretical background which describes the issue. The analytical part of the thesis draws on the theoretical part and verifies whether the online store is in conditions which are consistent with standards and methodologies listed. The practical part of the work proposes and implements changes, which have been based on the analytical part and evaluated as desired within a stated budget. Bachelor thesis results in the economic evaluation of the conducted changes and provides a comprehensive view of the success of work and the modifications in financial sense.
Description
Citation
SVOBODA, R. Zvyšování obchodní výkonnosti internetového obchodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Mihola (člen)
Date of acceptance
2015-06-26
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno. Ing. Kříž - Kde máte v práci zvyšování obchodní výkonnosti? Na základě čeho jste přesvědčen, že je to vlivem Vašeho řešení? - odpovězeno. doc. Zich - Které údaje byste použil, abyste potvrdil, že výkonnost vzrostla díky Vašim návrhům? - odpovězeno. doc. Koch - Traffic. - odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO