Podnikatelský záměr a jeho ekonomické vyhodnocení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Záměrem této bakalářské práce je připravit podklady na zrealizování podnikatelského záměru. Přesným záměrem je zřízení chráněného bydlení. Tento objekt bude sloužit k ubytování a poskytování péči lidem, kteří se o sebe už nemůžou postarat sami. V teoretické části budou popsány možnosti dotací, financování a možné varianty řešení tohoto záměru. V praktické části budou aplikovány všechny informace, které budou postupně zjištěny v části první. Na závěr budou zhodnoceny všechny varianty.
The aim of this bachelor work is to lay a foundation for the implementation of a business plan. In particular, the goal of the business is to provide secured accommodation. The building intended for this purpose is going to serve people who cannot take care of themselves anymore. In the theoretical part there will be described ways of donation, funding and possible options of the actual realization of the business plan. All of the information which will have been discovered in the theoretical part will be applied in the practical part. At the end of this work all of the options will be evaluated.
Description
Citation
KNOTEK, J. Podnikatelský záměr a jeho ekonomické vyhodnocení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. (předseda) JUDr. Lenka Hrstková Dubšeková (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-25
Defence
Otázky oponenta - zodpovězeno doc. Korytárová: Je v době návratnosti zahrnut úvěr? Jakým způsobem jste přistupoval k době návratnosti? Setkal jste s metodou hodnocení nákladů a užitku? - zodpovězeno Ing. Ptáček: Jak jste stanovil vstupní náklady? Jak jste stanovil sazbu u hypotečního úvěru? - zodpovězeno Ing. Hanušová: Jsou náklady v tab. 24 mzdovými náklady nebo náklady osobními? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO