Návrh podnikatelského záměru pro založení masérského studia

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je návrhem podnikatelského plánu pro založení masérského studia. Předmětem podnikání této živnosti bude poskytování služeb v oblasti masáží. Práce je rozdělena do tří hlavních částí, teoretické, analytické a návrhové. Teoretická část poskytuje informace potřebné k získání živnostenského oprávnění a k sestavení podnikatelského plánu. Návrhová část vychází z teoretických a legislativních poznatků pro oblast podnikání a reaguje na potřeby trhu zjištěné prostřednictvím analýzy trhu. V rámci finančního plánu hodnotí potenciální úspěšnost navržené podnikatelské činnosti.
The bachelor thesis deals with the proposal of a business plan concerning the establishment of a massage studio. The aim of the massage studio is to provide services in the field of massage. The thesis can be divided into three parts: the theoretical, the analytical and the design part. The theoretical part provides information necessary for obtaining a trade license and creating a business plan. The proposal part is based on theoretical and legislative knowledge of business area and it responds to market needs that are identified through the market analysis. The financial plan evaluates the potential success of the proposed business.
Description
Citation
STŘÍŽOVÁ, K. Návrh podnikatelského záměru pro založení masérského studia [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Libor Benátský (místopředseda) Ing. Kateřina Berková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Folprechtová (člen)
Date of acceptance
2015-06-25
Defence
Otázky vedoucího závěrečné práce: odpovězeno. Otázky oponenta závěrečné práce: odpovězeno. Ing. Kateřina Berková, Ph.D.: Přemýšlela studentka o tom, jak jinak nalákat potenciální zákazníky a odlišit se od konkurence, než je uvedeno v bakalářské práci? Ing. Lucie Folprechtová: Zvolená pracovní doba a zvolené úkony - jak byla stanovena provozní doba masérského studia? Je reálné tolik hodin v kuse masírovat klienty? Ing. Petr Novák, Ph.D.: Zvažovala studentka při stanovování ceny za své služby i ceny konkurence?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO