Podnikatelský plán pro založení vegetariánské restaurace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je návrhem podnikatelského plánu pro založení vegetariánské restaurace, jejíž součástí je alternativní klub, který bude sloužit pro hudební i divadelní vyžití. Práce zahrnuje teoretická východiska podstatná pro vznik podniku. Dále obsahuje průzkum trhu v oblasti konkurence a zákazníků, který poskytne náhled potřebný při zavádění podniku na trh.
The purpose of this bachelor thesis is to design a business plan for the establishment of a vegetarian restaurant which includes also an alternative club that will be used for musical and theatrical activities. The work comprises theoretical background essential for the formation of the company. It also includes market research in the field of competitors and customers, which provides a preview needed for implementation on the market.
Description
Citation
VYČÍTALOVÁ, M. Podnikatelský plán pro založení vegetariánské restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. Miloš Grásgruber, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Monika Hodinková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-25
Defence
otázky vedoucí: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno Doc. Fedorová: Z jakého důvodu jste oslovila pouze jednu banku? Na str. 66 v tabulce 7. uvádite splátku úvěru a nákup zboží. Jedná se o měsíční náklady? Kde máte vyčíslené mzdové náklady? Jaký je rozdíl mezi nákladem a výdajem? - odpovězeno, ale nesprávně Ing. Žižlavský: Zřizovací náklady jsou včetně nebo bez DPH? Budete plátce DPH? Zohledňujete to do cash-flow? Kde a jak jste rizika v práci hodnotila? Jak budete postupovat při eliminaci identifikovaných rizik? - neodpovězeno Doc. Fedorová: Na str. 69 uvádíte celkové měsíční náklady. Z čeho se tyto náklady skládají (ukázat v práci)?
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO