Dopravní obsluha Ústředního autobusového nádraží v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou dopravnej obsluhy Ústredného autobusového nádražia Zvonařka v Brne a jeho napojením na prestupný uzol pred Hlavným nádražím v Brne. V prvej kapitole sa práca venuje sčítaniam cestujúcich a prieskumu pomocou dotazníku. Ďalšia časť popisuje súčasný stav a možnosti prístupu pešo, MHD alebo osobným automobilom k autobusovému nádražiu alebo od neho. Nasleduje návrh konvenčných a nekonvenčných riešení problematiky a ich porovnanie. Ako najvýhodnejšie sa ukázali riešenia konvenčné – zavedenie novej linky MHD, respektíve presun zastávok autobusov MHD v okolí autobusového nádražia.
The bachelor thesis deals with transport service at Central Bus Station in Brno and its connection to public transport hub in front of the Brno Main Railway Station. In the first chapter, the work deals with counting of passengers and a survey by questionnaire. The next section describes the current status and the possibilities of access on foot, by public transport or by car to the bus station. Followed by a proposed conventional and unconventional solutions to the problems and their comparison. As the best came out conventional solutions - implementation of the new bus line, respectively, the move of bus stops near the bus station.
Description
Citation
BARTOŇ, D. Dopravní obsluha Ústředního autobusového nádraží v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO