Novostavba rodinného domu s projekční kanceláří

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem rodinného domu s projekční kanceláří. Jde o novostavbu na parcele číslo 3052/58, která se nachází ve městě Bystřice nad Pernštejnem na Vysočině. Stavba je určená pro bydlení čtyřčlenné rodiny (rodiče a dvě děti). Součástí stavby je projekční kancelář, kterou bude využívat majitel domu pro svoji podnikatelskou činnost. V budoucnosti je možné tuto kancelář pronajímat. Stavba je nepodsklepená. Rodinný dům je dvoupodlažní, projekční kancelář a garáž jsou jednopodlažní. Svislé konstrukce jsou navrženy ze sendvičového zdiva. Je navržena valbová střecha.
Bachelor’s thesis deals with a design of a house with design office. It is the new house on a plot number 3052/58, which is located in the city of Bystřice nad Pernštejnem in Vysočina. The building is identified for housing four members family (parents, two children). Part of the building is design office, which owner of the house will use for his business activity. In the future it is possible this office rent out. The building is without cellar. The house has two floors, the design office and a garage have one floor. The vertical contructions are designed from a sandwich brickwork. A hipped roof is designed.
Description
Citation
VEČEŘA, F. Novostavba rodinného domu s projekční kanceláří [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO