Novostavba rodinného domu s provozovnou, Budišov

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem rodinného domu na bázi dřeva s provozovnou. Dům je situován na území kraje Vysočina v obci Budišov, katastrální území Budišov. Objekt se nachází ve svažitém terénu. Suterén je z tvárnic ztraceného bednění a vrchní stavba je řešena jako dřevostavba rámové konstrukce s obytným podkrovím. Dům je navržen pro čtyřčlennou rodinu. Práce obsahuje výkresovou a dokumentační část a je zpracována jako prováděcí projekt.
This bachelor’s thesis deals with design of timber frame detached house with workshop. The house is situated in the region in the Vysočina village Budišov cadastral district Budišov. The object is in a steep land. The basement is made of permanent shuttering blocks and the overhead construction is timberwork frame construction with an attic. The house is designed for four people. The work contains drawings and technical descriptions and it is composed as an implementing project.
Description
Citation
HORT, T. Novostavba rodinného domu s provozovnou, Budišov [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO