Příprava společnosti na vstup na burzu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce pojednává o prvotní veřejné emisi cenných papírů - externím zdroji financování podnikatelských aktivit. Čternáři je tento zdroj peněžních prostředků definován: jsou vysvětleny výhody a nevýhody procesu IPO, včetně předpokladů úspěšného vstupu na burzu. Práce je konkrétně zaměřena na přípavnou fázi společnosti na vstup na burzu s cílem stanovit postup IPO a aplikovat jej na konkrétní společnost.
The folowing work deals with primary public issue of stocks - an external financial source of business activities. This source of finance is defined to the reader as: there are explained advantages and disadvantages of IPO Process, including supposition of succesful enter to the stock exchange. This work is concretly oriented on Pre-filing phase of a company for an enter to the stock exchange with the aim to set a procedure of IPO Process and apply it to a concrete company.
Description
Citation
HORKELOVÁ, V. Příprava společnosti na vstup na burzu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (předseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 10 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO