Stavebně technický průzkum objektu rodinného domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá diagnostikou jednoho objektu rozděleného na 4 bytové jednotky. Stavebně technický průzkum bylo nutné provést z důvodu, že majitel chce svoji bytovou jednotku zbourat a postavit místo ní rodinný dům. Objekt se nachází na ulici Žebětínek 17 v Brno-Medlánky. Práce obsahuje výčet poruch okolních domů jak před bouracími pracemi, tak po nich, diagnostiku bouraného objektu a následky demolice na okolní zástavbu.
This bachelor’s thesis deals with diagnostics of one object divided to 4 residence units. Technical construction resarch had to be made due to owned wants knock down his residence unit and build a new family house instead o fit. Object is located on the street Žebětínek 17 in Brno-Medlánky. Resarch includes enumeration of all damages before demoliton o rafter that, diagnostics of object wich is being demolished and consequences of demolition to buildings nearby.
Description
Citation
ODSTRČIL, Š. Stavebně technický průzkum objektu rodinného domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO