Kvalifikační požadavky uplatňované v rámci zadávacího řízení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá kvalifikačními předpoklady veřejného zadavatele na stavební práce. Jsou zde uvedeny jednotlivé druhy zadávacích řízení, včetně otevřeného, zjednodušeného podlimitního řízení a zakázek malého rozsahu. Dále je vytvořen a rozebrán praktický případ, přičemž nejdůležitější část této práce je stanovit, které kvalifikační předpoklady jsou pro veřejného zadavatele nejdůležitější a které kvalifikační předpoklady je dobré používat.
Diploma thesis is about qualification prerequisites of submitter of public orders on construction works. There are analyzed particular selection procedures including open simplified under-limited procedure and small-range contract. After that there is presented practical part, the main point of this work is to determine which of the qualification prerequisites are for submitter of public orders the most important. Consequently there is recommended which of the qualification prerequisites in convenient to use.
Description
Citation
ŠPAČEK, V. Kvalifikační požadavky uplatňované v rámci zadávacího řízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO