Rekonstrukce zdravotně technických a plynovodních instalací v bytovém domě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem zdravotně technických a plynovodních instalací v bytovém domě. Teoretická část se věnuje jednotlivým materiálům potrubí a vztahu mezi prostředím, protékající látkou a potrubím. Ve výpočtové části je řešen návrh a dimenzování splaškové a dešťové kanalizace, vnitřního vodovodu, domovního plynovodu a připojení objektu na stávající sítě technického vybavení. Jedná se o pětipodlažní bytový dům, který je využívaný pro bydlení. Objekt je podsklepený se čtyřmi nadzemními podlažími. Projekt byl vytvořen dle současných českých a evropských norem a předpisů.
This bachelor’s work deals with reconstruction of sanitation installations and gas. The theoretical part deals with the various pipe materials and the relationship between the environment, flowing fabric and piping. Calculation part contains design and proportions of sewerage a rainwater system, internal water installations, gas piping and thein connection to present technical networks. It is a five-story apartment building, which is used for housing. The building has a basement with four floors. The project was developed according to current Czech and European standards and regulations.
Description
Citation
TROJÁKOVÁ, M. Rekonstrukce zdravotně technických a plynovodních instalací v bytovém domě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2015-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO