Implementace metody snímání spektra v obvodu FPGA

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této práce je návrh softwarového modelu a hardwerová implementece algoritmu snímání spektra založeného na cyklostacionární detekci. Navrhnutý detektor je plně implementován do obvodu FPGA a dále testován za podmínek měření v reálném rádiovém prostředí
The aim of this thesis is a software modelling and hardware implementation of spectral sensing algorithm based on cyclostationary based detection. A proposed detector is fully implemented in FPGA and further tested under measurements in real RF environment.
Description
Citation
MAŇAS, O. Implementace metody snímání spektra v obvodu FPGA [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Dr. Ing. Zdeněk Kolka (předseda) doc. Ing. Tomáš Frýza, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jaroslav Láčík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Šebesta, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Blumenstein, Ph.D. (člen) Ing. Kamil Pítra, Ph.D. (člen) Ing. Jan Prokopec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-08-28
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO