Analýza demografického vývoje obce Police

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu demografického vývoje v obci Police. Práce zahrnuje statistické metody časových řad a použití jejich charakteristik. K zjištění prognózy vývoje je využita regresní analýza. Hlavním cílem je vývoj vybraných ukazatelů a určení prognózy budoucího vývoje obce.
This bachelor thesis is focused on demographic development analysis in the village Police. It includes time series statistical metods and usage of their characteristics. The regression analysis is used for determination of the prognosis. The main goal are the development of selected indicators and determining the prognosis of future development of the village.
Description
Citation
JANOUŠEK, L. Analýza demografického vývoje obce Police [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-09-15
Defence
Vedoucí práce - Mgr. Eva Michalíková, Ph.D.: Na základě čeho byl zvolen modifikovaný exponenciální trend pro vyrovnání časové řady na straně 35? - zodpovězeno Interpretujte, prosím, průměrný koeficient růstu 0,9912 na straně 35. - zodpovězeno Oponent práce - Ing. Karel Doubravský Ph.D.: Jaká varianta matody klouzavých průměrů byla v práci využita? - zodpovězeno V případě vyrovnání ukazatele počtu obyvatel autor píše, že může být použit lineární trend nebo exponenciální trend. Na základě čeho se autor rozhodl k použití modifikovaného exponenciálního trendu? - zodpovězeno V navrhované části autor píše o výstavbě bytových jednotek. Tato výstavba by měla být realizována samostatně nebo v návaznosti na vznik nových pracovních míst? - zodpovězeno Ing. Viktor Ondrák, Ph.D.: Bude se něco z Vašich návrhů realizovat? - zodpovězeno Díval jste se na složení obyvatelstva z hlediska jejich profesí? - zodpovězeno doc. Ing. Miloš Koch, CSc.: Jak to na vesnicích vypadá s internetovým připojením? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO