Návrh a ekonomické zhodnocení marketingového plánu podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním předmětem této bakalářské práce je vypracování návrhu marketingového plánu pro firmu Maralex trade s. r. o. a následně podat návrh a řešení v této oblasti včetně ekonomického vyhodnocení situace. Tato společnost se zabývá prodejem vtipných dárkových předmětů především prostřednictvím internetového obchodu DárkyHry.cz. První část práce je zaměřena na teorii marketingového plánování. V druhé části je pozornost věnována firmě a jejímu popisu. Následně v části praktické je cílem analýza současného stavu firmy a vytvoření marketingového plánu. Závěr práce bude věnován vlastním návrhům řešení a ekonomickému zhodnocení.
The main subject of this bachelor thesis is to create a marketing plan proposal for Maralex trade s. r. o. and subsequent implementation of these marketing stategies in the management of the company including economic evaluation of the situation. This company sells humorous gifts especially through the online store DárkyHry.cz The first part focuses on the theory of marketing planning. In the second part, attention is paid to the company and its desription. Subsequently, in the practical part is to analyze current situation of company and a formulating a marketing plan. Conclusion of the work will be devoted to my own designs solutions and economic evaluation.
Description
Citation
TOMEČKOVÁ, M. Návrh a ekonomické zhodnocení marketingového plánu podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Veronika Dvořáková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen)
Date of acceptance
2015-09-16
Defence
otázky vedoucí: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno Doc. Lajtkepová: Jaké jsou finanční přínosy Vašich návrhů? - odpovězeno s výhradou Ing. Jakubcová: Vaše práce používá zastaralé právní, ekonomické a účetní pojmy. Vzájemně kombinujete a nerozlišujete pojmy příjem, výdej, náklad a výnos. Z jakého důvodu jste vytvořila SWOT analýzu takovým způsobem? Je společnost plátcem DPH? Může být DPH součástí nákladů u plátce DPH? Jakým způsobem jste stanovila výnosy ve Vašem finančním plánu? Jaké jsou návratnosti jednotlivých Vašich návrhů? - neodpovězeno Mgr. Musilová: Vysvětlete citaci z Vaší práce: "v práci je majitelka, já a brigádník". Je to právně správně? Jaký právní vztah máte s Vaším IT specialistou? Kdo mu vyplácí mzdu? Byl už nějaký z plánů realizován? Je možné kvantifikovat ekonomický přínos realizovaných činností?- neodpovězeno Ing. Karas: Hodnotila jste nějakým způsobem rizika, která při realizaci můžou nastat? Sestavila jste výkaz cash flow? V práci zaměnujete si pojmy likvidnost a likvidita. - neodpovězeno Ing. Dvořáková: Jak dlouhá je historie společnosti? Hodnotila jste historický vývoj počtu zákazníků? Byly už dříve realizována nějaká propagační akce? - odpovězeno s výhradou
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO