Vytápění a větrání výrobní a skladové haly

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem této diplomové práce je navrhnout systém vytápění a větrání průmyslové a skladové haly a přilehlé administrativní části objektu. Základem návrhu je výpočet tepelných ztrát a tepelných zisků objektu. Návrh systémů má za cíl dosáhnout požadovaného mikroklimatu pro jednotlivé prostory a provozy. Systém vytápění, větrání a chlazení je zpracován v přiložené výkresové dokumentaci.
The objective of this master thesis is to design heating and ventilation systems for a production and storage hall and a contiguous administrative part of the building. The basis of design is in calculation of thermal losses and gains of the building. The objective of design is to reach requisite microclimate for single spaces and operations. System of heating, ventilation and cooling are elaborated in drawing documentation.
Description
Citation
BLIŽŇÁK, J. Vytápění a větrání výrobní a skladové haly [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Technika prostředí
Comittee
doc. Ing. Eva Janotková, CSc. (předseda) prof. Ing. Miroslav Jícha, CSc. (místopředseda) prof. Ing. František Kavička, CSc. (člen) prof. Ing. Milan Pavelek, CSc. (člen) doc. Ing. Zdeněk Kratochvíl, CSc. (člen) Ing. Stanislav Patočka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-22
Defence
Doc. Kratochvíl: Jak je možné, že v regeneračním výměníku dochází k dovlhčování? Doc. Janotková: Je možno, aby docházelo k dovlhčování u rotačního výměníku vyrobeného z hliníkových lamel? Dr. Šikula: Jakým způsobem byly určeny součinitele prostupu tepla konstrukcemi? Dr. Patočka: Jakým způsobem byl určen stav vzduchu v zimě v hale?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO