Návrh internetového obchodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V bakalářské práci je popsán návrh na nový internetový obchod s reklamními předměty společnosti iMi Partner, a.s. Návrh zahrnuje změnu objednávkového procesu v souvislosti s propojením internetové aplikace a vnitropodnikového informačního systému. Návrhu řešení předchází analýza současného stavu a analýza požadavků společnosti. Část této práce je věnována obecné problematice elektronického obchodu jako teoretickému východisku realizace obdobných projektů.
The bachelor's thesis describes a proposal for a new internet shop with promotional items of company iMi Partner, a.s. The proposal includes a change order process in the context of linking Internet applications and internal information system. The proposed solution is preceded by analysis of the current situation and analysis of requirements. Part of this work is devoted to general issues of electronic commerce as a theoretical basis the implementation of similar projects.
Description
Citation
JAROŠ, M. Návrh internetového obchodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Jordán (člen) Ing. Jaromír Roštínský (člen)
Date of acceptance
2009-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO