Koncepce zabezpečení letiště Brno-Tuřany

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
V diplomové práci se zabývám vylepšením bezpečnostního systému na mezinárodním letišti Brno-Tuřany. Provádím rozbor aktuálních legislativních požadavků na bezpečnost s popisem problematiky letišť v EU. Definuji požadavky na bezpečnostní prvky a analyzuji letiště Brno-Tuřany. V poslední části navrhuji systémy zabezpečení s využitím moderních technologických prostředků a doporučení k zajištění bezpečnosti.
In my thesis I address improvement of safety system of an international airport in Brno-Turany. I perform an analysis of current legislative safety needs and description of EU airport issues. I define particular safety requirements in reference to Brno-Turany airport. In the last part of my paper I suggest safety system that takes advantage of up to date technologies and recommendation to secure safety.
Description
Citation
LOUČKA, K. Koncepce zabezpečení letiště Brno-Tuřany [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Letecký provoz
Comittee
prof. Ing. Dušan Kevický, CSc. (předseda) doc. Ing. Slavomír Vosecký, CSc. (místopředseda) Ing. Miroslav Smola (člen) Ing. Pavel Štrůbl (člen) doc. Ing.Vladimír Smrž, CSc. (člen) Ing. Oldřich Gorgol (člen) Ing. Jiří Chlebek, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Kujal, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO