Trendy v harmonizaci DPH v Evropské unii a jejich vliv na podnikání v ČR

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá vývojem a současným stavem harmonizačního procesu v Evropské unii a vlivem na podnikání v České republice. Práce je zaměřena na daňovou politiku a strukturu daní, dále pak na legislativní úpravu daní v Evropském společenství, a to především v oblasti nepřímých daní. Výsledkem bude zhodnocení vlivu harmonizace na podniky sídlící v České republice, a to na základě provedeného dotazníku.
The thesis deals with the evolution and the present situation of the harmonization process in the European Union and the impact on the business in the Czech Republic. The thesis is focused on the tax policy and the structure of the taxes, tax legislation in the European Community, especially in the field of the indirect taxes. The practical output of my thesis is the analysis of the impact of the harmonization on the business in the Czech Republic.
Description
Citation
POPOVÁ, L. Trendy v harmonizaci DPH v Evropské unii a jejich vliv na podnikání v ČR [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
JUDr. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D. (člen) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO