Gelové polymerní elektrolyty s nanočásticemi oxidu hlinitého

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá jevy spojenými s elektrolytickou vodivostí gelových polymerních elektrolytů. Základním zaměřením práce je příprava polymerních elektrolytů na bázi PMMA s různými přídavky nanočástic oxidu hlinitého a proměření jejich vlastností
This work deals with electrolytic conductivity of gel polymer electrolytes. In the theoretical part of the work the methacrylates, the polymerization and the basic outlines of gel polymer electrolytes conductivity are described. The preparation and electrical conductivity of gels based on PMMA are described in the experimental part.
Description
Citation
PROCHÁZKA, J. Gelové polymerní elektrolyty s nanočásticemi oxidu hlinitého [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a management
Comittee
prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) prof. Ing. Linus Michaeli, DrSc. (člen) Ing. Miroslav Zatloukal (člen) Ing. Martin Frk, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-10
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s podstatnou částí své závěrečné práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Obr 17 na str. 44, čím si vysvětlujete výraznější pokles měrné vodivosti v případě GPE s Na ionty v porovnání s Li ionty? Je možné přesně definovat množství methylvioletu pro úspěšnou alokaci center PMMA? Co vypovídá Nyquistův diagram o vlastnostech materiálu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO