Vytvoření interaktivních výukových pomůcek z oblasti počítačové přípravy dokumentu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V tejto bakalárskej práci sa budeme venovať popisom sadzobného obrazca a jeho parametrov. Vysvetlíme si jeho konštrukciu, a popis jeho rôznych pravidiel. Cieľom bakalárskej práce je vytvorenie inteaktivných Java appletov, zobrazujúcich sadozbné obrazce a zobrazenie optického stredu stránky. Applety sú pomôckou na pochopenie problematiky sadzby a návrhu dokumentu.
This bachelor thesis will deal with the description of canon of page and its parameters. It will explain its construction and speci?cation of its di?erent rules. The goal of the bachelor thesis is to create interactive Java applets displaying canons of page and to display the optical centre of page. Applets provide a tool to understand problem areas of typesetting and design of document.
Description
Citation
LÁSKA, S. Vytvoření interaktivních výukových pomůcek z oblasti počítačové přípravy dokumentu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Vladislav Škorpil, CSc. (předseda) prof. Ing. Dan Komosný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Miroslav Balík, Ph.D. (člen) Ing. Petr Kovář, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Martinásek, Ph.D. (člen) Ing. Petra Lambertová (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Vůči čemu jsou vztaženy relativní hodnoty šířek okrajů? Uveďte vzorec pro výpočet těchto hodnot. Uvedl jste, že velikost obrazce velmi silně ovlivňuje ekonomický faktor. V jakém smyslu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO