Návrh marketingového mixu nově otevřené restaurace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce má sloužit jako podklad pro rozhodování majitele firmy při tvorbě podnikatelského záměru. Cílem bakalářské práce bylo navrhnutí marketingového mixu pro nově otevíranou restauraci s názvem NIPPON SAKURA, specializovanou především na japonskou kuchyni.
Bachelor’s work should be used as a source for decision-making process by the owner of the company vis-a-vis creation of a business plan. The aim of this bachelor’s work was to propose a marketing mix for the newly open restaurant called NIPPON SAKURA, specialized primarily in Japanese cuisine.
Description
Citation
ŠTĚRBOVÁ, K. Návrh marketingového mixu nově otevřené restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Petr Němeček, DrSc. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. Petr Mikulica (člen) Mgr. Miroslav Penka (člen)
Date of acceptance
2008-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO