Porovnání ceny rozestavěné stavby RD s cenou provedených stavebních prací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce "Porovnání ceny rozestavené stavby RD s cenou provedených stavebních prací" si klade za cíl určit cenu rozestavěné stavby RD ve stádiu hrubé stavby nákladovým způsobem a porovnat ji s cenou provedených stavebních prací, která se určí položkovým rozpočtem. Jejich vzájemné ceny porovnat, vyhodnotit rozdíly a zjistit, zda a za jakou cenu je možné nedokončenou stavbu prodat na realitním trhu v oblasti Brno-venkov.
The thesis " Comparison of an unfinished house price with the price of the construction work finished" aims to determine the cost of a building under construction house at the stage of rough construction cost method and compare it with the cost of construction works, which will be determined itemized budget. Their mutual prices compare, evaluate differences and to determine whether and at what price you can sell the unfinished building on the real estate market in Brno-venkov.
Description
Citation
TÁZLEROVÁ, R. Porovnání ceny rozestavěné stavby RD s cenou provedených stavebních prací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Andrea Pavlíková (člen)
Date of acceptance
2015-11-06
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací na téma Porovnání ceny rozestavěné stavby RD s cenou provedených stavebních prací. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným problémům přistupovala dobře. Na otázky komise odpověděla dobře. K otázkám oponenta i vedoucího závěrečné práce uvedla dostačující odpovědi. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO