Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá informačním systémem v souvislosti s podnikovými procesy. V práci jsou analyzovány procesy, jejich propojení s informačním systémem a místa, kde je možné informační systém vylepšit. Zohledňují se mnohá kritéria a jsou navrženy takové změny, které napomůžou jak zaměstnancům, tak zákazníkům. Hlavní myšlenkou změn je pomoc v automatizaci procesů, menší administrativní zátěži na zaměstnance a podpoření nástrojů pro manažerské rozhodování. V závěru jsou zhodnoceny přínosy a je posouzena náročnost změn.
This thesis deals with the information system in the context of business processes. The work processes are analyzed, their interconnection with the information system and where it is possible to improve the information system. To take into account a number of criteria and are designed such changes that will help employees and customers. The main idea behind the changes is to assist in the automation of processes, less administrative burden on staff and supporting tools for managerial decision-making. In conclusion, the benefits are reviewed and assessed intensity changes.
Description
Citation
NAVRÁTIL, J. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (místopředseda) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-02-04
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno. Otázky oponenta - odpovězeno. prof. Dohnal - Co je to workflow - jak tento pojem kvantifikujete? - odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO