Návrh automatizovaného obchodního systému pro komoditní trhy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá teoretickými i praktickými aspekty na komoditním trhu. Je zde navržen a popsán automatický obchodní systém, který se bude zaměřovat na obchody s ropou. Budou zde popsány teoretické podklady jako je technická analýza, popis technických indikátorů, či money management v obchodování. Praktická část této práce bude zaměřena na analýzu trhu s ropou a navržení několika strategií. Tyto strategie budou následně implementovány v jazyce MQL4 a vyzkoušeny na historických datech.
This diploma thesis deals with theoretical and practical aspects of the commodity mar-ket. The automated trading system is designed and described there, which is focused on oil trades. The theoretical background as technical analysis, technical indicators descrip-tion or money management in trading, are described. The practical part of the thesis is focused on the analysis of oil market and the proposition of several strategies. These strategies are implemented subsequently to MQL4 language and tested on historical data.
Description
Citation
HEFKA, M. Návrh automatizovaného obchodního systému pro komoditní trhy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Budík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-02-04
Defence
otázky oponenta: zodpovězeno doc. Zinecker: Co je to ziskový faktor? : zodpovězeno Odkud čerpá model informace? : zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO