Návrh informačního systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této diplomové práce je připravení návrhu na informační systém pro správu multi level obchodní sítě pro společnost 1WAY COMPANY s.r.o. s maximálním ohledem na úspěšnost výsledného řešení a zautomatizování jednotlivých firemních procesů. Práce dále popisuje jednotlivé požadavky společnosti na systém, způsoby implementace, potřebný rozpočet a smluvní zajištění provozu. Pro správné fungování systému, je zapotřebí navrhnout správné oprávnění, a proto práce popisuje i organizační strukturu, diagram procesu řízeného událostmi a matici odpovědnosti RACI.
The aim of the diploma thesis is to prepare a design of multi-level sales network information system for the company 1WAY COMPANY s.r.o. system will be designed with a maximum regard to the success of final solution and automation particular corporate processes. The work also describes company’s system requirements, implementation methods, budgeting and creating of service agreements. For the proper system functionality is needed to design a permission management included organization structure, Event-driven Process Chain and RACI responsibility matrix.
Description
Citation
ŠMÝD, R. Návrh informačního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (místopředseda) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-02-04
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno. Otázky oponenta - odpovězeno. Ing. Doubravský - Zdrojové kódy v PHP jazyce jste tvořil Vy?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO