Windows 8 aplikace pro prezentaci dat z webového API

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této bakalářské práce je návrh a implementace Windows 8 aplikace pro prezentaci dat z webového API. Přenesená data jsou pro uživatele citlivá a je zde kladen důraz na autorizaci a bezpečnost. Data jsou zobrazována v reálném čase. Práce obsahuje popis možností vývoje aplikace pro architekturu WinRT, komunikaci aplikace s webovým API, autorizaci a zabezpečení přenášených i offline dat. Byla vytvořena aplikace typu dashboard, která zobrazuje data z různých finančních kategorií. Pro zobrazení byly využity základní grafické komponenty, přičemž některé jsou obohaceny o animace.
The aim of this bachelor's thesis is to design and implement a Windows 8 application that can provide data from web API. Transferred data are sensitive for the user with an emphasis for authorization and security. Data is displayed in real time. The thesis decribes possibilities for development of the application for WinRT architecture, communication of the application with web API, authorization and security of transffered and offline data. The application of dashboard type was created that display data from various financial categories. For the visualization basic graphic components were used, some of them includes animations.
Description
Citation
KALUS, J. Windows 8 aplikace pro prezentaci dat z webového API [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Dr. Ing. Pavel Zemčík (předseda) prof. Ing. Jan M. Honzík, CSc. (místopředseda) Ing. Filip Orság, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeněk Vašíček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázku oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: Jak byste ošetřil nedostatek v přihlašování, kdy se může přihlásit na cizí účet v rámci zařízení nepovolaná osoba?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO