Systém pro správu volnočasových a vzdělávacích programů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této diplomové práce je navrhnout dynamické uživatelské rozhraní pro nástroj zabývající se správou volnočasových a vzdělávacích aktivit jako webovou aplikaci s důrazem na frekventované úkony tvorby denních programů. Bude umožněno sofistikované vyhledávání aktivit, ze kterých lze vytvořit denní program nebo na základě zadaných parametrů provést automatický návrh programu. Využity k tomu budou dostupné moderní webové technologie. Záměrem tohoto projektu je tyto technologie nastudovat a realizovat jimi efektivní uživatelské rozhraní reflektující potřeby cílové skupiny uživatelů.
The aim of this master's thesis is to propose a dynamic user interface for a tool engaged in administration of leisure time and educational activities as a web application with an emphasis on frequented operations of daily programmes creation. This will be provided with a sophisticated searching of activities from which you can make a daily programme or on which basis of designated parameters can be achieved an automatical proposition of the programme. I intend to use accessible web technologies to make this real. The purpose of the project is study all these technologies and give shape to an effective user interface respecting needs of the target group of users.
Description
Citation
TŘÍSKA, M. Systém pro správu volnočasových a vzdělávacích programů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Počítačová grafika a multimédia
Comittee
prof. Dr. Ing. Pavel Zemčík (předseda) prof. RNDr. Milan Češka, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (člen) Doc. Ing. Róbert Lórencz, CSc. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen) Ing. Michal Španěl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-23
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: V práci navrhujete způsob testování výsledné aplikace. Proběhlo nějaké testování skutečně v praxi? Jak se osvědčily jednotlivé přistupy?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO