Uživatelské rozhraní pro evidenci a řízení návštěv

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce obsahuje popis návrhu a implementace elektronického uživatelského rozhraní pro evidenci a řízení návštěv. V této eletronické evidenci jsou zaznamenávány informace o příchozích návštěvách a přidělených návštěvnických kartách. S návštěvnickou kartou se osoba může volně pohybovat po objektu. Recepční má neustále přehled o aktuálních návštěvách a jejich době pobytu. V práci jsou také zmíněny techniky a postupy, které vedly k urychlení vývoje a snížení výskytu chyb při vývoji.
This document contains a description of a design and implementation of a user interface for monitoring and control of visitors. Information about incoming visitors and assigned guest cards are recorded in this electronic evidence. Guest card allows a user free movement inside the object. Receptionist has always a summary of current visitors and the length of their stays. In the document there are also mentioned techniques and procedures which speeded up program development and  reduced number of errors.
Description
Citation
NOSEK, P. Uživatelské rozhraní pro evidenci a řízení návštěv [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2009-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO