Univerzální systém pro správu obsahu v Ruby on Rails

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce se zabývá použitím webových frameworků při vývoji internetových aplikací. Popisuje systémy pro správu obsahu a požadavky na ně kladené. Srovnává vybrané zástupce webových frameworků a systémů pro správu obsahu. Cílem práce je implementace vlastního systému pro správu obsahu v prostředí frameworku Ruby on Rails. Systém má umožňovat snadnou publikaci dokumentů rozličných forem, podporovat jazykové mutace a umožňovat použití vlastních šablon vzhledu.
This paper introduces the reader into utilization of web application frameworks in web development. It describes Content Management Systems and demands on them. The goal of the thesis is to implement a new Content Management System using a Ruby on Rails framework. The system is required to faciliate a simple publication of documents in various forms. It should also provide multilingual environment and support custom interface templates.
Description
Citation
KORIŤÁK, J. Univerzální systém pro správu obsahu v Ruby on Rails [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2008-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO