Profilovací perspektiva v prostředí Eclipse

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou tvorby plug-inu pro vývojové prostředí Eclipse. Výsledkem práce je pohled určený pro profilovací perspektivu vývojového prostředí projektu Lissom založeného na Eclipse. Úkolem pohledu je vykreslovat call grafy definované údaji v XML struktuře.
This bachelor's thesis is concerned by question of creation a new plug-in for software development enviroment Eclipse. Product of this work is the view intended for profiling perspective of software development enviroment of project Lissom based on Eclipse. The aim of the view is draw call graphs defined by data from XML structure.
Description
Citation
HYNEK, J. Profilovací perspektiva v prostředí Eclipse [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (předseda) doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Hrubý, Ph.D. (člen) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm A. Otázky u obhajoby: Jsou v paměti všechny objekty reprezentující uzly grafu nebo pouze ty, které jsou zobrazeny (podobně, jako je to v pohledu na paměť procesoru)? Aby při velkém počtu uzlů nedocházelo k dlouhému přepočítávání pozic u uzlů, které nejsou videt.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO