RedirFS - aplikace na slučování adresářů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Úkolem této práce je popis historie a způsobů slučování adresářů, vytvoření možného návrhu a implementace linuxového jaderného modulu, který bude slučovat obsah adresářů s použitím RedirFS frameworku. Práce bude popisovat a řešit problémy s tím spojené, jako jsou překryvy jmenných prostorů nebo změny ve sloučených adresářích.
Main purpose of this work is to explore history and methods of directory unions, to make a proposal of design and finally to implement Linux kernel module that merges content of directories using RedirFS framework. We will discuss and solve related problems like namespace overlapping or underlying directories changes.
Description
Citation
HOLÁŠEK, P. RedirFS - aplikace na slučování adresářů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Kotásek, CSc. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Adam Rogalewicz, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-16
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO