Mozilla jako vývojová platforma

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá představením projektu Mozilla z pohledu jeho použití jako platformy pro vývoj aplikací. Je pomyslně rozdělena do čtyř částí. První tvoří teoretický úvod, který se zabývá architekturou, nejdůležitějšími technologiemi, nebo motivací proč použít platformu. Druhá část je koncipovaná jako první krůčky při tvorbě vlastního projektu. Třetí část je věnována ukázkové aplikaci Tester. Jedná se o projekt z e-learningového prostředí určený pro zjednodušení učení se zaměřením na slovní zásobu. Závěr práce se nese v duchu hodnocení platformy na základě praktických zkušeností.
This thesis deals with introduction of Mozilla as a development platform. Thesis is divided into four parts. The first one consists of a theoretical introduction, which describes architecture, the most important technologies and motivation for usage of Mozilla as a development platform. The second part leads step by step threw making own project. The third part is dedicated to description of the example application Tester. Tester is an e-learning project designed for easier learning process with scope on vocabulary practise. In the conclusion of thesis, there is the evaluation of Mozilla platform based on practical experience.
Description
Citation
VÍDEŇSKÝ, M. Mozilla jako vývojová platforma [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
Date of acceptance
2008-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO