Využití PDA pro distribuci informací v rámci uzavřených sítí

No Thumbnail Available
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Úkolem je naprogramovat aplikaci, která zpracovává multimediální data v rámci uzavřených sítí a tato data prezentovat uživateli. Modelově se tato problematika dá pojmout například jako průvodce městem - na základě pozice (GPS) podává uživateli patřičné informace o okolí. Aplikace musí umět do kapesního zařízení - PDA stahovat multimediální informace o okolních objektech a tyto informace prezentovat uživateli, pro kterého by zajisté nemělo být těžké tuto aplikaci ovládat.
The task of this project is to build application for managing of multimedia data in enclosed wireless networks and to present this data to the user. In model case it can be for example city guide - on position given by GPS are presented information about surrounding scene. Application must be capable of downloading data into Pocket PC - PDA and present them to the user as user friendly application.
Description
Citation
RYŠÁNEK, V. Využití PDA pro distribuci informací v rámci uzavřených sítí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO