Webový portál pro sledování činností a cílů projektů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Předmětem této práce je navrhnout a vytvořit systému na správu projektů a cílů s efektivním uživatelským rozhraním využívajícím moderní postup v dosahování cílů. K osvojení si dovedností vedoucích k lepšímu řízení činností na projektech je využito gamifikačních prvků. Ty slouží k podpoře uživatelů systém používat a motivují je ke správnému plnění definovaných projektů a cílů. Teoretické znalosti řízení projektů a stanovování cílu slouží jako podklad k návrhu celého systému a vytvoření vhodného gamifikačního enginu. Jako podcíl této práce je k systému vytvořena webová aplikace, využívající implementované prvky a sloužící k ověření stanovených hypotéz. Formulace těchto hypotéz a jejich ověření je důležitou součástí této práce.
The aim of this theses is a creation of a project and goal managing system with effective user interface. The modern goal setting is the base of defined user interface. A substantial proportion of the theses deals with gamification, which encourages the users to use the system and motivates them to reach the predefined goals and fulfil the projects. Theoretical knowledge of goals settings and project managing serves as a base for the whole concept of the system and for a creation of the actual gamification engine. A web-based application utilizing implemented components was created with the system. An essential part of the theses is a formulation of hypotheses and their verification by testing.
Description
Citation
MALIŇÁK, V. Webový portál pro sledování činností a cílů projektů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Počítačová grafika a multimédia
Comittee
prof. Dr. Ing. Pavel Zemčík (předseda) prof. RNDr. Alexandr Meduna, CSc. (místopředseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (člen) prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (člen) Mgr. Ing. Pavel Očenášek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Sedlák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-23
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm "C". Otázky u obhajoby: Plánujete zveřejnění aplikace? Jak se aplikují hráčské typy ve výsledné aplikaci, kterou jste vytvořil?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO