Reporting - ERP systém

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce se zabývá tvorbou modulu pro ERP systém. Modul by měl umět produkovat průběžná data o výrobě, hlídat produktivnost výroby a upozorňovat na problémy ve výrobě. V práci je zhodnoceno zpracovávání velkého množství dat a ukázán způsob předpočítávání dat. Zabývá se také návrhem na predikci údajů ze známých dat.
This work deals with creating a module for existing ERP system. Module should be able to produce dataprogress of production, monitor productivity of production and warn if some issue will happen. This work evaluates a processing of a large amount of data and it shows different possibilities how to precalculate data. It also deals with a draft how to predict information from known data.
Description
Citation
PÁLA, M. Reporting - ERP systém [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) prof. RNDr. Alexandr Meduna, CSc. (člen) doc. RNDr. Lubomír Popelínský, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Smrčka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm D. Otázky u obhajoby: Jaké metody analýzy dat jsou v programovém řešení použity a proč nebyly použity některé z metod diskutovaných v technické zprávě? Jak probíhalo testování v průběhu implementace, při integraci a při předání výsledné aplikace?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO