Řízení průběhu zakázky výrobou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V této bakalářské práci se budu zabývat Řízením průběhu zakázky výrobou. K tomuto tématu jsem si vybrala konkrétní firmu, u které jsem čerpala podklady a následně zpracovávala postup realizace zakázky. V práci jsem se dále zaměřila na analýzu současné firemní situace a zabývala se vlastními návrhy řešení. Tyto návrhy jsem aplikovala a následně posoudila jejich přínos.
In this bachelor thesis I will deal with managing the contract through production. I chose a particular company for this theme, where I drew materials from and then processed the procedure of the contract implementation. Further I focused on the analysis of the current business situation and on my own proposal of resolutions in my work. I applied these proposals and consequently consider their benefits.
Description
Citation
SMRTNÍKOVÁ, L. Řízení průběhu zakázky výrobou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Petr Novotný, MBA (místopředseda) doc. Ing. Milan Dvořák, CSc. (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO