Analyzátor protokolu čipových karet

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem projektu je vytvoření monitoru komunikace po mezi čtečkou a čipovou kartou s možností diagnostiky a kontroly dodržovaní standardů. V práci se nachází popis standardů, s kterými je potřebné být obeznámen a podrobný popis standardu ISO/IEC 7816-3, který popisuje monitorované protokoly. V práci je taktéž popis vlastností vývojových prostředků a návrh konkrétního řešení aplikace.
The goal of this project is to develop a analyzer of communication between a smart card and reader terminal. The analyzer should be able to diagnose and control correlations of standards.  The thesis include description of standards to be familiar with and a detail description of standard ISO/IEC 7816-3, that introduce monitored protocol. The thesis also involves development kit features and a design of application.
Description
Citation
DZURŇÁK, T. Analyzátor protokolu čipových karet [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Počítačové a vestavěné systémy
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Kotásek, CSc. (předseda) prof. Ing. Miroslav Švéda, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Kořenek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Hana Kubátová, CSc. (člen) doc. Mgr. Adam Rogalewicz, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-17
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázku oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " B ". Otázky u obhajoby: V závěrečných kapitolách se letmo zmiňujete o komunikačních protokolech a jejich analýze (str. 35). Jakým způsobem by se v případném rozšíření aplikace daly protokoly modelovat a tyto modely následně využívat pro analýzu komunikace mezi kartou a čtečkou?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO