Platforma pro vývoj RIA aplikací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce má za cíl navrhnout a implementovat plaftormu pro interaktivní webové aplikace (Rich Internet Application - RIA) na základě vhodných technologíí pro programovací jazyky Java a JavaScript. Důraz je kladen na výběr odpovídající sady softwarových knihoven, používání principů správného objektově-orientovaného návrhu a programování a možnost dlouhodobé údržby výsledné aplikace.
This thesis aims to design and implement the platform for Rich Internet Applications based on technologies suitable for Java and JavaScript programming languages. The emphassis is put on choosing the appropriate software stack from available libraries, using proper principles of object-oriented design and programming and possibility of long term support of the resulting application.
Description
Citation
STŘÍŽ, M. Platforma pro vývoj RIA aplikací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
Informační systémy
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) doc. Ing. Přemysl Kršek, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Mária Bieliková, Ph.D. (člen) prof. RNDr. Milan Češka, CSc. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen) doc. Ing. František Zbořil, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-22
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázku oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " A ". Otázky u obhajoby: Aké sú možnosti škálovateľnosti riešenia? Je možné nasadiť napr. biznis logiku či databázovú časť riešenia do cloudu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO