Personalizovaná webová aplikace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá rozšířením bakalářské práce Filmové databáze. Zaměřuji se praktické využití dolování dat z databází, dále na personalizaci tohoto informačního systému. Při dolování dat využiji data nasbíraná během provozu webu. V úvodu práce jsou shrnuty pojmy z oblasti dolování dat. V druhé části jsou nastíněny nové směry vývoje webových aplikací. Následuje přehled a popis nových funkcí webu. V posledních kapitolách se věnuji popisem návrhu a implementace použitých technik dolování dat. V závěru práce jsou prezentovány dosažené výsledky.
This thesis deals with the extension of the bachelor's thesis Movie Database. I focus on the practical application of data mining as well as the personalization of this information system. In data mining, I will use the data accrued during the operation site. The introduction summarizes the concepts of data mining. In the second section  outlines new developments in web applications followed by an overview and description of the new site's features.  The last chapters are devoted to  the description of the design and the implementation of data mining techniques. The conclusion gives the achieved results.
Description
Citation
HRADIL, L. Personalizovaná webová aplikace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Zendulka, CSc. (předseda) prof. Ing. Tomáš Vojnar, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (člen) Ing. Ivana Burgetová, Ph.D. (člen) Prof. Ing. Jiří Šafařík, CSc. (člen)
Date of acceptance
2010-06-24
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: Jaký je zdroj dat dostupných v současné verzi aplikace? Jaké jsou podmínky jejich využití zejména ve srovnání se zmiňovanými podobnými aplikacemi?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO