Univerzální grafický editor obrazovek pro LCD zařízení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této bakalářské práce bylo vytvořit pro firmu Honeywell univerzální grafický editor obrazovek pro LCD zařízení. Tento editor je jedním modulem z celé aplikace, která slouží k automatizovanému testování termostatů a podobných zařízení. Editor umožňuje definování layoutu displeje a jednotlivých obrazovek a výstup ukládá do XML souboru. Program je určen pro platformu Microsoft Windows. Implementace byla provedena v jazyce C# s využitím prostředí .NET framework.
This thesis aims at development of a universal graphic screen editor for LCD devices made by Honeywell. The editor is one module of a complex application, which serves automated testing of thermostats and similar devices. In the editor a display layout can be designed, as well as the individual screens. The output is stored to an XML file. The application is written in C# and must be executable in the Microsoft .NET Framework.
Description
Citation
ŠMEJDÍŘ, R. Univerzální grafický editor obrazovek pro LCD zařízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2009-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO