Paralelizace procesu překladu a sestavování programových modulů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou paralelizace procesu překladu a sestavování programových modulů. Jsou zde probrány nástroje pro automatizaci překladu a sestavování programových modulů se zaměřením na možnosti paralelizace překladu. Cílem práce bylo implementovat tři systémy paralelizující překlad na více počítačích. Tyto systémy byly implementovány v programovacím jazyce C++ s využitím Windows API a spolupracují s překladači Microsoft C/C++ Compiler a Intel C++ Compiler.
This bachelor's thesis deals with the parallelization of a compilation and linking process. Various tools for the automatization of the compilation process are discussed. The main criteria is focused on the ability of parallelization of the compilation process. Three systems which are able to parallelize the compilation process have been implemented. The implemented systems cooperate with Microsoft C/C++ Compiler and Intel C++ Compiler.
Description
Citation
KOLÁČEK, V. Paralelizace procesu překladu a sestavování programových modulů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2009-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO