Webová aplikace pro e-learning

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce je vypracována na základě zadání firmy Honeywell, která se rozhodla pro rozšíření možnosti výuky cizích jazyků ve své firmě pomocí e-learningu. Zaměstnanci budou mít možnost, kromě klasické účasti na hodinách výuky cizího jazyka, také využívat e-learningový systém, který jim pomůže prohloubit si své vědomosti. E-learning obsahuje různé typy cvičení, ale také domácí úlohy, které jsou odesílány příslušnému lektorovi ke kontrole. E-learning je webová aplikace umístěná na Internetu a přístupná všude tam, kde je přístup k Internetu. Obsahuje administrační rozhraní pro lektory a pro zaměstnance, které je přístupné pouze pomocí přihlašovacího jména a hesla. Systém je vytvořen pomocí technologie HTML, PHP, CSS, JavaScript, databáze MySQL a samozřejmostí v této době je také technologie Ajax.
This bachelor´s thesis is elaborated according to the assignment of Honeywell company, which decided to broaden learning possibilities of foreign languages in their company by e-learning. Employees will have an opportunity to use e-learning system, which will help them to enhance their knowledge beside attending classical lessons. E-learning includes various kinds of exercises and homeworks as well, which are sent to particular lector for checking. E-learning is a web application placed on the Internet and is accessible anywhere, where Internet connection is available. It includes administration interface for lectors and employees, which is only accessible by login and password. The system was created by HTML, PHP, CSS, JavaScript and MySQL technology and certainty nowadays is technology Ajax as well.
Description
Citation
HARAJKA, V. Webová aplikace pro e-learning [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO